De Heegemer Dekdweilers

Nieuws

Sfeervol Pinksterweekend achter de rug!

mei 24, 2015

Voor de Dekdweilers begon het Pinksterweekend rond 15.30 uur aan de Bargefinne in Bolsward. Na een jaar afwezigheid, vorig jaar Dweilden we de Elfstedentocht, waren we dit jaar weer aanwezig bij de finish van de Stepelfstedentocht. Zoals elk jaar een enthousiast feest met veel waardering voor de gefinishte steppers!

Na afloop zijn we aan boord gestapt van 3 bootjes die ons van Heeg naar het 'Knine-eilân' hebben gebracht. Hier hebben we onder het genot van een hapje en een drankje de avond en vervolgens ook de nacht doorgebracht.

De volgende ochtend in alle vroegte de rust van de Fluessen achter ons gelaten en ons klaargemaakt voor opnieuw een volksfeest! Ditmaal bij de stempelpost in Sneek. Duizenden fietsers hebben we voorbij zien komen en hebben we geprobeerd een steuntje in de rug te geven voor de laatste kilometers. De combinatie van het heerlijke weer, het enthousiaste publiek, de fanatieke deelnemers en natuurlijk de nodige versnaperingen was dit weer een schitterend en sfeervol weekend!